Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Slitet preppymode

Av Posted on Inga taggar 0

Gant Ruggers Christopher Bastin får ses som något stilbildande med sin otroliga känsla för att bära blazer och brogues på ett avslappnat sätt. Kombinationen blazer och t-shirt är inte helt lätt att bära utan att vare sig se ut som en sportjournalist eller småglassig Idol-deltagare. För att inte göra det måste man frångå det renrakade preppy-idealet. Att Bastin har ett hårsvall som få och ett skägg svårt att inte avundas gör det naturligtvis lättare för honom. Att vara lite äldre än undertecknad underlättar också rent generellt men framför allt handlar det om detaljer. Detaljer som att t-shirten inte kan vara för djupt ringad, att skorna åldrats med värdighet (något endast läderskor av lite högre kvalitet gör) och naturligtvis klädernas passform. Ser man till att uppfylla dessa kriterier kan man uppnå en oklanderlig stil, rätt vid alla tillfällen och under de kallare månaderna byter man endast blazern mot en skepparkavaj.

snyggt.png

Den följsamma uddakavajen när den är som snyggast. Presenterat av Giajola Rubino, oxfordskjorta, solglasögon, brogues och ett par inslitna midwash-jeans. Som det ska se ut helt enkelt.
kolag.png

Slitna brogues, jeans och oxfordskjortor utgör stommen för denna stil som både jag och Gabriel älskat de senaste åren.
61609Horzstripe-114Web.jpg

Dubbelknäppt kavaj med guldknappar matchat med en seglartröja med hög ringning. Jag har inte lyckats snappa upp vad den här flitigt fotade herren heter men vore glad om någon kunde hjälpa mig på den punkten då han verkligen lyckas bära upp plaggen på ett bra sätt.
dc8f8518e2e91d431c6154243449653462c88af1.jpeg

Christopher Bastin på Kings fest på Café Opera förra fredagen. Otroligt enkelt men helt briljant.

Hugo Lindberg