Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Postcards from Thailand

sommarmode_semesterstil

Jag har tidigare sagt att jag ligger en del efter med en hel del resguider och bilder från platser jag besökt under året. Så det ska betas av nu! I våras åkte jag och ett gäng nordiska press-och bloggare till Thailand eftersom Qatar precis hade lanserat en flight till Chiang Mai. På schemat stod två […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-10-14 21:58  |  Lästid: 2 minuter

sommarmode_semesterstilpool_weartobias sikstrom poolRestaurangtipsThailandhawaii_skjorta_thailand_tobiasRandig skjortaResor och tips phuketmat_phuket_restauranghidden_beaches_phuketMorgon thailandHotelltips thailand Jag har tidigare sagt att jag ligger en del efter med en hel del resguider och bilder från platser jag besökt under året. Så det ska betas av nu! I våras åkte jag och ett gäng nordiska press-och bloggare till Thailand eftersom Qatar precis hade lanserat en flight till Chiang Mai. På schemat stod två nätter i Chiang Mai och tre nätter i Phuket. Vi flög ner med Qatar Airways business – har aldrig åkt med ett sådant lyx, lyx, lyxigt plan förut. På vägen ner var vi tvungna att nödlanda i Iran pga en passagerare som blev sjuk. Det gjorde att vi blev försenade, missade nästa plan och mitt och Andreas bagage tappades bort. Kreativ som jag är tog jag pyjamasen som man fick på flyget, klippte av/om den i två varianter varav den ena delen badade jag i och den andra fungerade som extraplagg 1,5 dagar.

Vi besökte marknaden, åt fantastisk thailändsk mat, tog en båttur runt Phuket för att besöka gömda stränder, nattbadade och drack drinkar på stranden. Här ovan är ett par bilder snapshots från resan.

Dela på Facebook
Tweeta