Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

New York December 2017 – Januari 2018

soho_new_york_guide_blog_tips

  Jag fotar alltid så otroligt mycket, men sedan glömmer jag bort att publicera det. Därav har jag väldigt mycket material som jag tänkt sätta ihop i olika delar. När jag var i NYC i somras började jag på en stor stadsguide som jag fortsatte att bygga på nu under senaste besöket. Jag och Andreas […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-02-11 16:51  |  Lästid: 2 minuter

soho_new_york_guide_blog_tipscafe_new_york_lunchtips_guideoutfit_location_new_york_herrmode_tobiassikstrom New_York_guide_blogg_tipsFrukost_new_york brunch_new_york high_line_new_york_tobiassikstromSoho_outfit_new_york_guideyork_manhattan_bloggguidetop of the rocks-bloggshopping_new_york_guide_tipstop_of_the_rocksoutfit_brooklynJag fotar alltid så otroligt mycket, men sedan glömmer jag bort att publicera det. Därav har jag väldigt mycket material som jag tänkt sätta ihop i olika delar. När jag var i NYC i somras började jag på en stor stadsguide som jag fortsatte att bygga på nu under senaste besöket.

Jag och Andreas hoppade på flyget till New York under mellandagarna. Det enda som stod på schemat var ledighet, slöstrosande och såklart nyårsafton. Jag visste att det skulle vara kallt men hade inte räknat med -12 grader som, precis som de säger på nyheterna, känns som -20. Bodde på Yotel Hotel i Midtown och traskade varje dag omkring bland butiker, restauranger och drinkhak. Det sammanfattar egentligen hela vistelsen. En guide publiceras inom kort.

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’


Dela på Facebook
Tweeta