Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

24 h själv i London

Hotelltips London - Ace hotel

För någon vecka sedan åkte jag själv till London. Där väntade en lanseringsfest och middag med solglasögonmärket Ace & Tate och svenska CMMN SWDN. De har precis lanserat en solglasögonkollektion tillsammans och ville fira det. Kollektionen är kaxig och andas 90-tal och rave – riktigt snygg!  Checkade in på Ace Hotel i Shoreditch. Bad en kvinna […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-05-10 11:10  |  Lästid: 2 minuter

För någon vecka sedan åkte jag själv till London. Där väntade en lanseringsfest och middag med solglasögonmärket Ace & Tate och svenska CMMN SWDN. De har precis lanserat en solglasögonkollektion tillsammans och ville fira det. Kollektionen är kaxig och andas 90-tal och rave – riktigt snygg!

Hotelltips London - Ace hotel Checkade in på Ace Hotel i Shoreditch.Shopping, styling in London Bad en kvinna på gatan att ta bilder på mig. Jag bar skjorta från H&M, t-shirt från Selected Homme, byxor från COS, sneakers från Samsoe Samsoe, armband från Louis Abel och solglasögon från Ace & Tate.

London 24 timmarLånade cykel från hotellet och cyklade omkring med den här spellistan i öronen.  The London edition Tog mig till kanske världens finaste hotell(?!) The London Edition och tog en drink själv i baren. Riktigt trevligt att bara sitta och spana in folk.Fuk sake London restaurangtipsSedan tog jag en Uber till For Fuk Sake där det var lanseringsmiddag och pre party. frukost London Frukost på hotellet!Ace & Tate och CMMN SWDN samarbeteMina favoriter från samarbetet – dessa svarta 90’s-bågar. Kolla in hela kollektionen här. 


Dela på Facebook
Tweeta