Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Stockholms mest hajpade restaurang

trendiga hipstercafén

Förra helgen begav jag mig till Enskede för lite brunchigheter på Matateljén. Efter otaliga bilder på sociala medier var jag ju såklart tvungen att åka dit. Fem av fem toasts ger jag den! Även riktigt kul att träffa Filippa som hunnit bli gravid sedan vi sågs senast. På tal om brunch skrev jag i veckan […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-04-03 23:04  |  Lästid: 2 minuter

trendiga hipstercaféntobiassikstrom outfitrestauranger hipsterbloggoutfitmat styling bloggSvart jeansjacka och sneakers tobiassikstrom svart jeansjackaFörra helgen begav jag mig till Enskede för lite brunchigheter på Matateljén. Efter otaliga bilder på sociala medier var jag ju såklart tvungen att åka dit. Fem av fem toasts ger jag den! Även riktigt kul att träffa Filippa som hunnit bli gravid sedan vi sågs senast. På tal om brunch skrev jag i veckan en frukost- och brunchguide på Man of a kind. Kika in den vetja.

På mig har jag nya byxor från H&M Edition – en lite mer premiumlinje av användbara basplagg. Har gått i dessa nästan varje dag sedan jag köpte dem. Jackan kommer från Weekday, ryggsäcken från Sandqvist och skorna från COS.

Dela på Facebook
Tweeta