Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En söndag i jeans från topp till tå

Ibland kan jag vakna upp och känna mig lite Göteborg-ig. Det kanske låter lite konstigt, men har trots allt bott där i 19 år. Att känna sig Göteborg-ig betyder att jag känner för att klä mig i mycket denim – jeansjacka och blåjeans. Det ska även vara med en lite sliten second hand-väska inköpt på […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-01-24 22:34  |  Lästid: 2 minuter



Ibland kan jag vakna upp och känna mig lite Göteborg-ig. Det kanske låter lite konstigt, men har trots allt bott där i 19 år. Att känna sig Göteborg-ig betyder att jag känner för att klä mig i mycket denim – jeansjacka och blåjeans. Det ska även vara med en lite sliten second hand-väska inköpt på Linnégatan. En sådan dag hade jag i söndags.


I söndags begav jag mig bort till Mariatorget för att fota lite inför en kommande artikel. Passade på att fika på Drop Coffee för att sedan fortsätta bort till Krukmakargatan och fingra lite på alla tidningar på Papercut. Och kolla in lite rea. Sedan var det plötsligt måndag igen.

Jeansjacka från Levi’s, beige stickad kashmirtröja från Asket, halsduk från Primark (i Berlin), jeans från H&M, kängor från Hope och second hand-väska.

Dela på Facebook
Tweeta