Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En helg med hotellbarer och enfärgade kläder

tobiassikstrom_sneakers_rock_outfit

 När man passar hund tvingas man ut ganska tidigt på mornarna. Vilket är perfekt för mig eftersom jag annars utan några som helst problem hade kunnat sova i all oändlighet. Men nu får man skynda sig ut så att inte väggarna blir gulmarkerade och randiga. Plockade med hund och Andreas och promenerade bort till Brunkebergstorg […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-11-07 11:40  |  Lästid: 2 minuter

tobiassikstrom_sneakers_rock_outfitkitchen_interior_tobiassikstromCamper_tobiassikstrom_bloggcamper_dj_tobiassikstromtobiassikstrom_outfit_COSDiadora_sneakers När man passar hund tvingas man ut ganska tidigt på mornarna. Vilket är perfekt för mig eftersom jag annars utan några som helst problem hade kunnat sova i all oändlighet. Men nu får man skynda sig ut så att inte väggarna blir gulmarkerade och randiga. Plockade med hund och Andreas och promenerade bort till Brunkebergstorg som nu blivit något slags hotellmecka. Älskar det! Under resten av hösten och hela vintern planerar jag att sörpla öl på någon av hotellbarerna där i krokarna. Så om jag inte svarar på mail eller telefon sitter jag troligtvis där.

På senare tid har jag märkt att jag omedvetet börjat klä mig i en och samma färg. Som en minimalistisk-retro-vardagsuniform. Helst helt i blått eller grönt som jag gärna kombinerar med vita eller färgglada accentfärger.

Rock, byxor och stickad tröja från COS, skjorta från Samsoe Samsoe, solglasögon från Nividas och sneakers from Human Scales. Orange-turkosa sneakers från Diadora.


Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta