Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Blå uppvikta jeans, vit t-shirt och ett par lackloafers

Jag har precis kommit hem från en helg i Berlin. Vilken stad! Hade verkligen så kul (hallå, var på Berghain). Har dock varit helt utmattad eftersom jag inte riktigt kunnat sova någonting på 5 dagar. Därav frånvaron här. Tänkte tipsa lite om Berlin senare i veckan. För nu blir det ett klädtips istället. Ibland när […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-01-18 21:00  |  Lästid: 2 minuter
tobiassikstrom herrmode blogg blå jeans.jpg
Dr Denim jeans Our Legacy loafers shoes. Tobiassikstrom.jpg
Blue jeans  white t-shirt.jpg

Jag har precis kommit hem från en helg i Berlin. Vilken stad! Hade verkligen så kul (hallå, var på Berghain). Har dock varit helt utmattad eftersom jag inte riktigt kunnat sova någonting på 5 dagar. Därav frånvaron här. Tänkte tipsa lite om Berlin senare i veckan. För nu blir det ett klädtips istället.

Ibland när jag köper jeans väljer jag en snäppet längre modell. Vanligtvis är jag 32 i längd, men när jag vill klippa av byxorna eller kunna vika upp kanten får det bli en 34-längd istället. En fin och enkel detalj som jag tycker känns lite retro – speciellt om man har ett par lågt skurna skor till (som på bilderna ovan) eller ett par grövre skor. Tänk ett par låga Dr Martens. När jag vill klä mig enkelt, ledigt och snyggt är det såhär jag går klädd. Och lite ringar på det.

T-shirt från COS
Jeans från Dr Martens
Lackloafers från Our Legacy


Dela på Facebook
Tweeta