Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

24h i Neapel

Jag kikade igenom mina opublicerade inlägg och upptäckte att jag aldrig publicerade detta? För ungefär ett halvår sedan(!) stod jag i Sorrento i Italien och väntade på en båt som skulle ta mig till Neapel. Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur 24 timmar kan se ut där. Jag och Andreas hade varit […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-01-11 20:50  |  Lästid: 3 minuter
tobias sikstrom napoli.jpg

Jag kikade igenom mina opublicerade inlägg och upptäckte att jag aldrig publicerade detta? För ungefär ett halvår sedan(!) stod jag i Sorrento i Italien och väntade på en båt som skulle ta mig till Neapel. Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur 24 timmar kan se ut där.

Båt i Napoli.jpg

Jag och Andreas hade varit längs Amalfikusten i ett par dagar och innan vi skulle hem tänkte vi att det går nog att hinna med en stad också.

T-shirt från COS


Tobias COS.jpg

Ska du resa till Italien i sommar och kanske vill besöka just Amalfikusten tycker jag att du ska välja båt framför lokaltåg (om det inte är ett snabbtåg). Tåget tar mycket längre tid, saknar ventilation och det stannar på alla stationer. Alltså var tionde meter. Då är båt mycket bättre. Och härligare!

Sorrento.jpg
Napoli Hotell tips Italien.jpg

Eftersom vi bara skulle stanna en natt bokade vi ett superbilligt och vad vi trodde skulle vara ett ganska dåligt hotell. Jag tror vi betalade ca 200 kr var. Men det var så fint! Superlitet, men med en egen stor balkong över gatan och låg mitt i smeten. Piazza Bovio 22 heter det om man är sugen!

Frukost Napoli.jpg
Tobias Sikström Napoli.jpg

Här har jag på mig en skjorta från H&M, solglasögon från Moscot och byxor från COS.

houses Napoli.jpg
kiwiglass Napoli.jpg

Överallt säljs det glass. Isglass, gräddglass och ja, glass helt enkelt. Detta måste prövas!


Neapel Napoli.jpg
Sorrento hamn.jpg
Napoli city guide.jpg
Napoli.jpg
Neapel Tobias.jpg
tobias sikström.jpg
Nightlife Napel Napoli Neapel.jpg

På kvällen flyttar alla restauranger ut på gatan och staden är liksom vaken hela natten. Neapel är en sådan typ av stad som man kanske endast besöker en gång. För har man redan varit där finns det inte så mycket att åka tillbaka till – för att uppleva en gång till. En gång räcker. Och det är inte så lite!

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram

Dela på Facebook
Tweeta