Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

VECKANS BÄSTA KÖP v. 41

Varje måndag delar jag med mig av alla mina tips och spaningar. Ofta är det en hel drös med grejer som jag själv gått och klämt på, fått beslutsångest över eller kanske redan köpt. Plagg, inredning, musik eller annat smaskigt. Här kommer min lista på de bästa köpen denna vecka. 1. Nya blanka magasin är […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-06 20:53  |  Lästid: 2 minuter
veckans-tips-i-butik-tobiassikstrom-trendtips-spaning.jpg

Varje måndag delar jag med mig av alla mina tips och spaningar. Ofta är det en hel drös med grejer som jag själv gått och klämt på, fått beslutsångest över eller kanske redan köpt. Plagg, inredning, musik eller annat smaskigt. Här kommer min lista på de bästa köpen denna vecka.

1. Nya blanka magasin är aldrig fel.
2. Den perfekta kabelstickade tröjan. En sådan där som man vill ha på sig på julafton eller när man är insnöad i en stuga i fjällen. Denna kommer från Tom Ford.
3. De aldrig fula eller tröttsamma vansen.
4. Grå byxor från Weekday.
5. Om du letar efter en tjock och varm mössa hittar du den hosL'homme Rouge.
6. En drömrock från Our Legacy.
7. Kanske en lite annorlunda sak att tips om, men jag gillar verkligen dessatallrikar från House Doctor. De är i alla fall en bra present eller julklapp.
8. På H&M hittar man de där lakanen i linné som man inte trodde fanns. Deras grå linnelakan är billigast på marknaden och kanske några av det skönaste.
9. Ett par renhorn från Åhléns som kan få en plats bland tavlorna på väggen.
10. En förvaringsask/trädekoration från COS x HAY.
11. Gröna växter, gröna växter och gröna växter. Nej, vi kan inte tjata om dem tillräckligt. Igår var jag på Blomsterlandet här i Stockholm och skulle köpa mig en ny Monstera (som är växten på bilden) men blev då uppläxad att de är slut eftersom alla envisas med alla blogga om dem. Och nu gör jag precis samma sak.

—————
Läs också: Tips inför helgen.
Veckans bästa köp v40.


Dela på Facebook
Tweeta