Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

TIPS INFÖR VECKAN, v40

Här kommer en hel drös med olika tips och saker att klämma och känna på i veckan. Jag har samlat ihop lite plagg som jag själv gärna skulle springa omkring i och lite nyhetsprodukter. 1. Om man har grov beslutsångets som jag har eller om man helt enkelt vill ha tre olika dofter från sitt […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-09-27 09:37  |  Lästid: < 1 minuter
tips-i-veckan-herrmode-shopping-tobias-sikstrom.jpg

Här kommer en hel drös med olika tips och saker att klämma och känna på i veckan. Jag har samlat ihop lite plagg som jag själv gärna skulle springa omkring i och lite nyhetsprodukter.

1. Om man har grov beslutsångets som jag har eller om man helt enkelt vill ha tre olika dofter från sitt favorit-parfym-hus Byredo, utan att betala en miljon, kan man klicka hem detta trepack.

2. Remmen är ett läderband till din kamera som kommer i ett par olika varianter. Jag själv har den ljusbrunare varianten i äkta hipsteranda.


3. Ljusgrå rock från Zara.

4. Stickad melerad tröja från Reiss.

5. Byxor från Weekday.

6. Baumgarten Di Marco (svarta väskan) börjar att säljas på olika återförsäljare runt om i Sverige. Bland annat hos Hope.


7.Vita sneakers från COS.

8. De alltid galet populära kashmirhalsdukarna från COS har kommit in i butik igen.

9. Solglasögon från Illesteva.

10. Till sist, lyssna på Lana del Rey's nya album, Honeymoon. Inget får mig lika glad, deprimerad, vemodig och lycklig på samma gång.


Dela på Facebook
Tweeta