Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tom Hardy förlorade ett vad mot Leo DiCaprio under inspelningen av ‘The Revenant’

tumblr_o0zoc4doCW1rjzbrqo1_r1_1280.jpg

Ingen människa med det minsta pejl på populärkultur kan ha missat att inspelningen av Alejandro G. Iñárritus The Revenant var riktigt osoft för samtliga inblandade. Det ska ha sovits i hästlik (inte sant, visade det sig), Iñárritus tvångsmässiga behov av att bara filma i naturligt ljus var en minst sagt komplicerad sådan och det faktum att det faktiskt var så kallt som det ser ut i filmen måste ha varit ganska så obekvämt.

Så för att hålla moralen uppe ingick Leonardo DiCaprio och Tom Hardy i ett vad: för Hardys rollinsats var DiCaprio säker på att han skulle få en Oscarsnominering, för rollen som John Fitzgerald, medan Hardy själv höll sig högst tveksam inför en nominering. De ingick ett vad, där förloraren skulle bli tvungen att skaffa en tatuering som vinnaren fick välja.

Leo skrev således ned på en bit papper, med riktig dålig handstil, enligt Hardy själv i en chat på Esquire, ”Leo knows everything”. Hardy gick med på det, men om Leo skrev om lappen med lite finare handstil.

Hardy blev som bekant nominerad för bästa biroll, och måste skaffa tatueringen med ”the shitty handwriting” som han uttryckte det i chatten. ”I haven’t got [the tattoo] yet. Because it sucks.” Även om han redan har sin beskärda del tatueringar, den ena lite sämre än den andra, i ett virrvarr över sin kropp kanske det inte svider lika mycket på Hardy som det gjort om Leo förlorat. Samtidigt är det nog ganska otrevligt att ha en tatuering med orden ”Leo knows best” i riktigt usel handstil, även om den tillhör Leonardo DiCaprio.