Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 x Mockabrogues

Av Posted on Inga taggar 0

På senare tid så har en ledig stil varit i fokus här på bloggen och i skoväg så har det framförallt inneburit att vi frossat i löparskor av olika slag. Idag tänkte jag däremot tipsa om en lite mer dressad skomodell, mockabroguen. Under vårsäsongen så tycker jag att just mocka är ett väldigt trevligt material, och rent praktiskt så fungerar det mycket bättre under våren och sommaren då mocka lätt tar skada av regn och snö under vintern och hösten. Vad jag gillar med brogues är att de går att matcha med så mycket. De funkar bra till kostym men det kan även vara riktigt snyggt till ett par slitna jeans och en t-shirt.

image_53727.jpg

Mark McNairy och Trés Bien Shop har tagit fram dessa skor. Vad som inte framgår av bilden är att skorna har en commandosula, som ger dem ett mer robust intryck.
12084-245_havilandinbrown_4.jpg

Florsheim erbjuder väldigt prisvärda brogues. De kostar 170 dollar och kan inhandlas på Need Supply.
image_75367.jpg

Sandfärgade mockabrogues funkar väldigt bra under vårsäsongen. Jag skulle matcha dessa skor från Church's med ett par ljusa indigojeans, vit oxfordskjorta och en mörkblå uddakavaj.
brogue our legacy.png

Ljusa modeller funkar kanske bäst under våren men för den som är mer inne på gråskala så har Our Legacy tagit fram ett par svarta mockabrogues. Finns att köpa på Trés Bien Shop.
2202-2.jpg

Samarbetet mellan Superdenim och Trickers resulterade i bland annat dessa brogues.

Gabriel von Essen